آموزش راه اندازی سایت (قسمت اول) مرتبه
نوشته شده توسط : تیموررضائی شهریور

 

 

 

یکی از اساسی ترین مواردی که یک طراح سایت باید بداند، نحوه قرار دادن سایت در فضای اینترنت، و مدیریت آن است. برای آپلود سایت طراحی شده و مدیریت آن روش های زیادی وجود دارد که در این مطلب آموزشی برخی از رایج ترین روش ها را براش شما آماده کرده ایم.

 

سعی كنید سایت خود را به نحوی بسازید كه همه بازدیدكنندگان بتوانند آن را به همان صورتی كه ساخته‌اید و با همان قابلیت‌ها و ویژگی‌ها ببینند. به خاطر داشته باشید كه مجبور نیستید فضای وب مورد نیاز سایت خود را از ISP خود دریافت كنید. به علاوه فضاهای مجانی نیز به ندرت تمامی ابزارهای لازم را در بردارند.

 

به خصوص اگر یك سایت جذاب و پر بازدیدكننده ایجاد كرده و برای استقرار آن از چنین فضاهای مجانی استفاده كرده باشید، می‌توانند به سادگی شما را در لحظه نیاز تنها بگذارند. به هر حال اگر واقعاً قصد انتشار سایت خود را دارید یا صرفاً در حال بررسی گزینه‌های مختلف هستید، ساخت صفحات وب به صورتی كارا و قابل حمل، نتیجه بیشتری خواهد داشت.

 

 

FTP دو مرحله‌ای‌
بسیاری از نرم‌افزارهای طراحی و ویرایش صفحات وب، قادر به انتقال و بارگذاری آن‌ها بر روی سرویس‌دهنده نیز می‌باشند (كه به این كار انتشار سایت یا Publish كردن سایت گفته می‌شود). این بدین معنی است كه تغییراتی كه به سایت خود می‌دهید به سرعت به سایت بارگذاری شده بر روی سرویس‌ دهنده انتقال داده شده و اعمال می‌شود.

 

اگر ترجیح می دهید همه چیز را دو بار كنترل كنید، نرم‌افزار طراحی وب خود را به گونه‌ای تنظیم كنید كه به جای انتقال و انتشار مستقیم صفحات به سرویس‌دهنده‌ راه دور، آن‌ها را به صورت محلی بر روی هارددیسك منتشر كند و پیش از این كه آن‌ها را توسط FTP به سرویس‌دهنده راه دور انتقال دهید، آن‌ها را در مرورگر اینترنت خود مشاهده و كنترل كنید كه آیا همه چیز درست است یا خیر. سعی كنید پوشه سایت منتشرشده را در ریشه درایو قرار دهید تا برای بارگذاری آن‌ها بر روی سرویس‌دهنده، مجبور نباشید در پوشه‌های درایو خود به دنبال آن بگردید.

ادامه ی مطلب





:: برچسب‌ها: یکی از اساسی ترین مواردی که یک طراح سایت باید بداند، نحوه قرار دادن سایت در فضای اینترنت، و مدیریت آن است , برای آپلود سایت طراحی شده و مدیریت آن روش های زیادی وجود دارد که در این مطلب آموزشی برخی از رایج ترین روش ها را براش شما آماده کرده ایم , سعی كنید سایت خود را به نحوی بسازید كه همه بازدیدكنندگان بتوانند آن را به همان صورتی كه ساخته‌اید و با همان قابلیت‌ها و ویژگی‌ها ببینند , به خاطر داشته باشید كه مجبور نیستید فضای وب مورد نیاز سایت خود را از ISP خود دریافت كنید , به علاوه فضاهای مجانی نیز به ندرت تمامی ابزارهای لازم را در بردارند , به خصوص اگر یك سایت جذاب و پر بازدیدكننده ایجاد كرده و برای استقرار آن از چنین فضاهای مجانی استفاده كرده باشید، می‌توانند به سادگی شما را در لحظه نیاز تنها بگذارند , به هر حال اگر واقعاً قصد انتشار سایت خود را دارید یا صرفاً در حال بررسی گزینه‌های مختلف هستید، ساخت صفحات وب به صورتی كارا و قابل حمل، نتیجه بیشتری خواهد داشت , FTP دو مرحله‌ای‌ بسیاری از نرم‌افزارهای طراحی و ویرایش صفحات وب، قادر به انتقال و بارگذاری آن‌ها بر روی سرویس‌دهنده نیز می‌باشند (كه به این كار انتشار سایت یا Publish كردن سایت گفته می‌شود) , این بدین معنی است كه تغییراتی كه به سایت خود می‌دهید به سرعت به سایت بارگذاری شده بر روی سرویس‌ دهنده انتقال داده شده و اعمال می‌شود , اگر ترجیح می دهید همه چیز را دو بار كنترل كنید، نرم‌افزار طراحی وب خود را به گونه‌ای تنظیم كنید كه به جای انتقال و انتشار مستقیم صفحات به سرویس‌دهنده‌ راه دور، آن‌ها را به صورت محلی بر روی هارددیسك منتشر كند و پیش از این كه آن‌ها را توسط FTP به سرویس‌دهنده راه دور انتقال دهید، آن‌ها را در مرورگر اینترنت خود مشاهده و كنترل كنید كه آیا همه چیز درست است یا خیر , سعی كنید پوشه سایت منتشرشده را در ریشه درایو قرار دهید تا برای بارگذاری آن‌ها بر روی سرویس‌دهنده، مجبور نباشید در پوشه‌های درایو خود به دنبال آن بگردید , ادامه ی مطلب ,
:: بازدید از این مطلب : 111
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 10 مرداد 1393 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: